ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lamda Development Α.Ε. κ. Τάσος Γιαννίτσης και τα μέλη του εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την πρόωρη απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου. Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος ήταν μέλος του Δ.Σ. της Lamda Development από το 2010. Στήριξε δημιουργικά και αποφασιστικά την επιτυχή πορεία της εταιρίας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο συνδυασμός της πολύπλευρης, μακρόχρονης και επιτυχημένης εμπειρίας του στο χώρο των επιχειρήσεων και σε κορυφαία θεσμικά όργανα, η ευρύτητα της σκέψης του, η προσωπικότητά του, το κύρος του και η ευθύτητά του αποτέλεσαν πολύτιμα στοιχεία στην εξέλιξη και τις αποφάσεις της εταιρίας.

H Lamda Development αποχαιρετά με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, μέλος του ΔΣ της εταιρίας, που άφησε έντονο το στίγμα του στην επιχειρηματική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της χώρας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Lamda Development και της εταιρίας συνολικά, όπως και όλων όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, επιθυμώ να εκφράσω στη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και όλη την οικογένειά του, τα βαθύτερα συλλυπητήρια μου.

Ulysses Kyriacopoulos 1